Bier van het vat

Proost 1 0,3 ltr. 3,95

Proost 1
7,2% Ons eerste eigen speciaalbier. Lekker blond bier, met champagnegist en druivensap. 

0,3 ltr. 3,95

Brouwerij ’t IJ Fruity Tangerine I.P.A. 0,3 ltr. 3,95

5,2% De nieuwste special van ’t IJ. Na het succes van voorganger Juicy wilden we graag nóg eens een bier brouwen met flink wat citrusfruit. Even sleutelen aan een mooi recept en daar is Fruity: Een zomerse IPA met een heerlijk fruitig karakter door de berg mandarijnen die we er aan hebben toegevoegd. Lichtbitter door de Amarillo en Citra hop.

Super 8 - Flandrien blond 0,3 ltr. 3,95

6,4% Een karaktervol blond bier met smaakmakers zoals aromahop, koriander, toetsen van eik en vanille. Een stevige doordrinker voor echte doorzetters.

0,3 ltr. 3,95

Kasteel Donker 0,3 ltr. 3,95

11% Kasteel Donker behoort tot de familie van sterke donkerbruine bieren waarin gebrande mouten de boventoon aangeven. Het allereerste Kasteelbier is dan ook een volmondig bier met duidelijke toetsen van karamel, koffie en chocolade. De zoete aanzet maakt dit bier verrassend complex en zeer toegankelijk.

0,3 ltr. 3,95

Gouverneur Speciale 140 0,3 ltr. 3,95

Gourneur Speciale 140 is een fris en fruitige Blond, die speciaal werd gebrouwen ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van de brouwerij. De fruitige smaken in combinatie met de uitgekiende hoparoma’s geven dit sprankelende bier een extra feestelijk tintje.

0,3ltr 3,95

La Trappe witte trappist 0,3ltr 3,95

La Trappe Witte Trappist is het enige witbier dat het logo Authentic Trappist Product mag voeren. Het is een fris, lichtzure dorstlesser, waar je makkelijk een tweede flesje of glas van bestelt. Het bier heeft een lichtbittere, droge afdronk.

0,3 ltr. 3,95

Duvel 666 0,3 ltr. 3,95

6,66% Duvel 6,66 is een toegankelijk bier met de typische Duvel punch. De smaak is zacht, aromatisch en verfrissend fruitig door het gebruik van zes verschillende hopsoorten. Met een alcoholpercentage van 6,66% is dit mooie Belgische bier doordrinkbaar.

666 redenen

CEO Michel Moortgat over Duvel 6,66%: “Op onze jubileumviering wilden we proosten met een toegankelijk, maar ook volmondig blond. Een 100% Duvel, gebrouwen met de beste ingrediënten en met de karakteristieke hergisting op fles. Een bier dat je minstens 666 redenen geeft om het te drinken en dat is gelukt!” Brouwmeester Sam de Belder vult aan: “De basis van deze nieuwe Duvel wordt gevormd door onze lange brouwervaring met aromatische hoppen en het succesvolle IJ Van De Duvel, de samenwerking met Brouwerij ’t IJ van vorig jaar. We hebben onze unieke Duvelgist gecombineerd met een blend van drie expressieve moutsoorten en daarmee een zacht en toegankelijk bier gecreëerd. Doordat we het niet volledig filteren, heeft het een lichte, natuurlijke troebel.”

0,3 ltr. 3,95

La Chouffe Blond 0,3 ltr. 3,95

8% La Chouffe is het meest verkochte bier van Achouffe. Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.

0,3 ltr. 3,95

Benediktiner Weizen

5,4% Benediktiner Weissbier is afkomstig van Klosterbrauerei Ettal. Dit bier met zijn karkateristieke fruitige smaak met toetsen van rozijnen is zo populair dat de brouwerij capaciteit te kort kwam. Daarom wordt het bier sinds 2011 gebrouwen bij Licher Privatbrauerei Jhring Melchior. Dat gebeurt nog steeds onder toezicht van de brouwers van Klosterbrauerei Ettal.

0,3 ltr. 3,00
0,5 ltr. 4,25