Bier van het vat

Proost 1 0,3 ltr. 3,95

Proost 1
7,2% Ons eerste eigen speciaalbier. Lekker blond bier, met champagnegist en druivensap. 

0,3 ltr. 3,95

Bird Brewery - Nog Eendje funky blond 0,3ltr €3,95

Blond, dorstlessend & fris (6%)

Een blond, fruitige Funky Blond (6%) met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste zonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog eendje? Nog eendje dan.

Iedereen kent de Wilde Eend, maar wist je dat het prachtige mannetje is in de lente op zijn allermooist is? Hij  probeert dan elk vrouwtje voor zich te winnen.

Davo Surf Ale 0,3 ltr. 3,95

6,4% Davo Surf Ale
American Wheat Ale

Perfect voor na het surfen in San Sebastian, snowboarden in Selva Gardena, klimmen op Mon Aiguille, kitesurfen op de Waddenzee, wakeboarden in de wateren van Emst of op het terras bij Le Carrefour Preuf en Proost. Maar ook voor de verjaardag van je schoonmoeder, waar ze taart eten in een kringetje. Overleef het een, overleef het ander.

Aroma’s van ananas en citrus. Fris, blond, hoppig bier.

Triple d’Anvers 0,3 ltr. 3,95

8% Tripel d’Anvers is een echte Belgische tripel. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan ’t Stad.

BOORDEVOL GOESTING

Je zal het snel merken: dit is een bier boordevol goesting. Laat je verrassen door de lichtzoete smaak van de eerste slok en de frisse, sprankelende toetsen. Geniet van het kruidige aroma met subtiele hints van sinaasappelschil en koriander en de volmondige afdronk.

STERK VANBUITEN, ZACHT VANBINNEN

De Tripel d’Anvers mag dan wel een sterk blond bier met 8% alcohol zijn. Toch is het diep vanbinnen door de lichtzoete en kruidige smaken wel erg zacht. Met andere woorden een echte Antwerpse Tripel.

Super 8 Blanche 0,3 ltr. 3,95

5,1% Super 8 Blanche
De witte uit de SUPER 8 familie

Een natuurlijk troebel witbier met een romige schuimkraag en verfrissende afdronk. We zijn enthousiast geweest met onze kruiden: onze Blanche onderscheidt zich met een ferme portie vers gemalen koriander en appelsienschil. Een rake smaak voor wie graag verrast wordt.

Leffe Bruin 0,3 ltr. 3,95

6,5% Leffe Bruin is een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, lichtzoete smaak, beiden te danken aan de donkergebrande malt. Elke slok is een waar genot.

0,3 ltr. 3,95

Kasteel Rouge 0,3 ltr. 3,95

8% Kasteel Rouge is een unieke blend van Kasteel Donker en gemacereerde kersen. De robijnrode kleur, de stevige schuimkraag en de zoete aanzet resulteren in een speciaalbier met een evenwichtige smaak en subtiele toetsen van kersen. Deze allemansvriend smaakt extra goed als aperitief op een zonnig terras. Klaar voor la vie en Rouge?

0,3 ltr. 3,95

La Chouffe Blond 0,3 ltr. 3,95

8% La Chouffe is het meest verkochte bier van Achouffe. Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.

0,3 ltr. 3,95

Benediktiner Weizen

5,4% Benediktiner Weissbier is afkomstig van Klosterbrauerei Ettal. Dit bier met zijn karkateristieke fruitige smaak met toetsen van rozijnen is zo populair dat de brouwerij capaciteit te kort kwam. Daarom wordt het bier sinds 2011 gebrouwen bij Licher Privatbrauerei Jhring Melchior. Dat gebeurt nog steeds onder toezicht van de brouwers van Klosterbrauerei Ettal.

0,3 ltr. 3,00
0,5 ltr. 4,25