Bier van het vat

Proost 1

Proost 1
7,2% Ons eerste eigen speciaalbier. Lekker blond bier, met champagnegist en druivensap. 

0,3 ltr. 3,95

Benediktiner Weizen

5,4% Benediktiner Weissbier is afkomstig van Klosterbrauerei Ettal. Dit bier met zijn karkateristieke fruitige smaak met toetsen van rozijnen is zo populair dat de brouwerij capaciteit te kort kwam. Daarom wordt het bier sinds 2011 gebrouwen bij Licher Privatbrauerei Jhring Melchior. Dat gebeurt nog steeds onder toezicht van de brouwers van Klosterbrauerei Ettal.

0,3 ltr. 3,00
0,5 ltr. 4,25

Keizer Karel Charles Quint blond

8% Keizer Karel Charles Quint Blond is een gelig bier van hoge gisting. Sterke citrusaroma’s in dit bloemige bier. De fruitige tonen gaan over in een droge, bittere afdronk. Een mooi gebalanceerd Blond en krachtig bier.

0,3 ltr. 3,95

Gouden Carolus - Classic

8,5%  Dit “Groot Keizersbier” wordt nog steeds in de Mechelse brouwerij Het Anker gebrouwen. Donkere, zeer evenwichtig gedoseerde karamel- en aromatische mouten zorgen, in combinatie met een traditionele hoge gisting, voor een uniek bier dat de warmte van wijn en de frisheid van bier verenigt.

Gouden Carolus Classic wordt gezien als één van de beste bieren ter wereld. Een karaktervol bier, waar je elke keer weer op terugkomt.

0,3 ltr. 3,95

Gouverneur Tripel

8,2% Gouverneur Tripel is goudblond, licht troebel en heeft een prachtige witte schuimkraag. Het bier is gebrouwen met mout van gerst, haver en spelt. Daarnaast is een subtiele mix van piment en kaneel aan het brouwsel toegevoegd. De hoparoma’s zijn fruitig en kruidig en geven deze Tripel zijn vriendelijke en toegankelijke karakter.

0,3ltr 3,95

Nevel Minne Blond wild bier

Nevel Artisan Ales

5,4% Nevel Minne is een blond bier van wilde gisting. Het bier heeft veel toetsen van citrus en appel en heeft een fruitige bitterheid in de afdronk. Minne is een kruidig en rijk bier met mooie pepertonen en subtiele moutigheid.

0,3 ltr. 3,95

Brouwerij in de Nacht - Fourmitable

6% In de Nacht Fourmidable is een heerlijke, fris en fruitige IPA. Bloemen, een grasje, groene kruiden in de geur en een evenwichtig bittertje.

0,3 ltr. 3,95

Vedett White

4,7% Vedett Extra White is een verfrissende en crispy dorstlesser. De smaak zit vol met aroma’s van citrusfruit. De afdronk is droog en heeft een licht bittertje. Uitstekend doordrinkbaar.

0,3 ltr. 3,95

La Chouffe Blond

8% La Chouffe is het meest verkochte bier van Achouffe. Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.

0,3 ltr. 3,95