Bier van het vat

Proost 1 0,3 ltr. 4,25

Proost 1
7,2% Ons eerste eigen speciaalbier. Lekker blond bier, met champagnegist en druivensap. 

0,3 ltr. 4,25

La Chouffe Blond 0,3 ltr. 4,25

8% La Chouffe is het meest verkochte bier van Achouffe. Deze blond met 8% alcohol is ongefilterd en gist na op de fles. Het fruitige bier is gekruid met koriander en heeft een lichte hopsmaak.

0,3 ltr. 4,25

Benediktiner Weizen

5,4% Benediktiner Weissbier is afkomstig van Klosterbrauerei Ettal. Dit bier met zijn karkateristieke fruitige smaak met toetsen van rozijnen is zo populair dat de brouwerij capaciteit te kort kwam. Daarom wordt het bier sinds 2011 gebrouwen bij Licher Privatbrauerei Jhring Melchior. Dat gebeurt nog steeds onder toezicht van de brouwers van Klosterbrauerei Ettal.

0,3 ltr. 3,00
0,5 ltr. 4,25

Kasteel Extra blond 0,3ltr. 4,25

4,5% Kasteel Xtra is een blond bier van hoge gisting dat aangenaam verrast met een laag alcoholpercentage. Voor dit Kasteelbier combineert onze brouwer extra smaakvolle moutsoorten met een flinke dosis bitter- en aromahoppen. Dankzij de dry-hopping en de nagisting in fles geniet je van een extra fijne afdronk.

Corsendonk blond 0,3 ltr. €4,25

6,5% Corsendonk Blond is een goudkleurig, kristalhelder, levendig, Belgisch abdijbier, met rijkelijk fijne witte schuim. Rond evenwichtig verfrissend met een licht bittere gehopte afdronk.

Bird Brewery - Vallende Ekster Neipa 0,3ltr 5,25

Deze New England IPA is een bron van licht en energie. Deze special is gebrouwen voor Nacht van de Nacht (24 oktober 2020), een nacht waarbij aandacht wordt gevraagd voor klimaat, lichtvervuiling en energiebesparing. In het donker komt de smaak van het bier het allerbest naar voren, laat dus vooral de lichten uit! De Vallende Ekster heeft een stevige body en zit boordevol tropische hoppen voor de ultieme fruitexplosie.

Slurfke dubbel 0,3ltr. 4,25

Slurfke van brouwerij Van Honsebrouck is een dubbel. Gebrande mout aroma’s, karamel en koffie zijn de herkenbare tonen van dit bier en het bevat 8% alcohol