Lunch & Treat

Weinig tijd, volle agenda’s, gebrek aan échte ontspanning, het lukt maar niet om iets af te spreken, druk druk druk… Je herkent je er vast in! Wij, Francis en Laura, vragen jou om daar een halt aan toe te roepen en nu eens oprecht tijd te maken om samen met jouw dierbare vriend(-in), partner, collega, moeder, dochter te komen relaxen en gezellig bij te praten!

Wij nodigen jullie samen uit voor een heerlijk ontspannen behandeling en een gezonde lunch! Tijdens de duo behandeling krijgt de huid een goede reiniging, peeling, massage en masker voor een gezonde GLOW. Met een stralende huid en heerlijk ontspannen gaan jullie genieten van een gezonde lunch met een salade, soepje en verse kruidenthee. Willen jullie liever eerst lunchen en bijpraten, en dan komen ontspannen, is dat natuurlijk ook mogelijk!

Prijs: € 57,50 – p.p. Samen zorgeloos genieten, dat is waar het om draait!

TIP: Geef dit speciale moment kado! Reserveer de Lunch & Treat via Huid Visie. Je kiest de gewenste tijd om te komen genieten van de behandeling, en dan zorgen wij dat er een fijne tafel klaar staat bij ons.

Geldig op de wo & do, op basis van beschikbaarheid.