Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 geopend

Over ons

Welkom!

Genieten doe je bij Le Carrefour Preuf & Proost in Sint Odiliënberg! Inmiddels een begrip in Roerdalen en Roermond. Ongedwongen genieten van heerlijk eten met daarbij de keuze uit een 100 tal speciaalbieren, een goed glas wijn, cocktail of een ander lekker drankje.

In 1982 hebben de ouders van Laura het Café Le Carrefour aan de Hoofdstraat in Sint Odiliënberg geopend. Het café werd al snel in de volksmond “biej Pietje” genoemd. Jong en oud kwam hier graag om te lachen en even zijn verhaal kwijt te kunnen. Allemaal onder het genot van een lekker drankje. In 1985 werd Laura geboren en zij groeide dus letterlijk op in het horecaleven. Het was dus geen verrassing toen Laura thuis vertelde dat ze een horecaopleiding ging doen. 

Lars, kleinzoon van Herman Smeets van Café Smeets, het andere café in het dorp. Hij genoot graag van de horeca en startte zijn carrière als geluidstechnicus. 

Na meerdere wilde plannen besloten Laura en Lars dan toch samen om het café van Laura haar ouders om te toveren tot een eetgelegenheid. Onze visie… Je hoeft niet ver te zoeken om te vinden wat dichtbij is. Eerlijk en puur eten staan voorop.Daarom bereiden wij alles zelf of weten we waar het vandaan komt.  Jong en oud is van harte welkom. Le Carrefour Preuf & Proost, ongedwongen genieten van heerlijk eerlijk eten met daarbij een uitgebreid assortiment aan dranken. Wij, Lars & Laura Engels heten jullie dan ook van harte welkom bij Le Carrefour Preuf & Proost. Samen met onze lieve medewerkers maken wij jullie bezoek graag onvergetelijk. 

Schroom niet om jullie wensen kenbaar te maken.