Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 geopend

Arrangementen

Naast eten & drinken a la carte bieden wij ook een aantal arrangementen aan! Maak kennis met onze uitgebreide arrangementen! Wil je liever een arrangement op maat? Dat kan ook! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

High tea

Een High Tea bij Le Carrefour Preuf & Proost is samen met vrienden, collega’s of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, waarbij volop thee en soms ook koffie gedronken wordt. Een High Tea is elke openingsdag mogelijk tussen 12:00 – 15:00 uur en duurt circa twee uurtjes. 

We starten de High Tea met een heerlijk huisgemaakt soepje samen met koude hartige hapjes. Vervolgens gaan we door met een warm hartig hapje. Ook Scones met clotted cream en jam mogen natuurlijk niet ontbreken. We sluiten af met een etagère vol heerlijke huisgemaakte zoetigheden. 

Je dient de High Tea minimaal 1 dag van tevoren te reserveren en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

23.50 p.p. 

Uiteraard is de High Tea ook To Go verkrijgbaar. TIP: Geef een High Tea cadeau! Dit kan gemakkelijk met een High Tea Cadeaubon.

High wine

Een High Wine bij Le Carrefour Preuf & Proost is samen met vrienden, collega’s of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, waarbij de lekkerste wijnen gedronken worden. Een High Wine is elke openingsdag te reserveren tussen 12:00 en 15:00 uur en duurt circa twee uurtjes. Ongedwongen genieten van verschillende wijnen met daarbij natuurlijk bijpassende gerechtjes. De High Wine is inclusief 4 glazen wijn met daarbij 4 gerechtjes, hartig & zoet. 

Je dient de High Wine minimaal 1 dag van tevoren te reserveren en kan gereserveerd worden vanaf 2 personen.

35.00 p.p. 

TIP: Geef een High Wine cadeau! Dit kan gemakkelijk met een High Wine Cadeaubon.

Tipsy tea

Ga je liever voor een cocktailtje erbij dan een kopje thee? Boek dan nu i.p.v. van onze High Tea, onze Tipsy Tea! Bij de Tipsy Tea starten we met 2 kleine sandwiches. Gevolgd door een hartig hapje. I.p.v. scones… worden er gouden scones oftewel een portie bitterballen geserveerd. Na de portie bitterballen sluit je af met een parade aan zoetigheden. Uiteraard worden deze gerechten begeleid door 4 heerlijke cocktails die met liefde voor jou zijn gemaakt.  

Je dient de Tipsy Tea minimaal 1 dag van tevoren te reserveren. Een Tipsy Tea kan elke openingsdag tussen 12:00 en 15:00 uur gereserveerd worden vanaf 2 personen.

47.50 p.p. 

Liever een 3-gangen Tipsy Tea? 37.50 p.p.

TIP: Geef dit speciale arrangement cadeau! Dit kan gemakkelijk met een Tipsy Tea Cadeaubon.

Bier & Borrel

Een Bier & Borrel bij Le Carrefour Preuf en Proost is samen met vrienden, collega’s of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, waarbij de lekkerste bieren gedronken worden. Een Bier & Borrel is elke openingsdag te reserveren en duurt circa twee uurtjes. Lekker een middag of avond bier proeven onder het genot van een aantal bijpassende gerechtjes. De Bier & Borrel is inclusief 4 verschillende bieren en daarbij 4 bijpassende gerechtjes, zowel hartig als zoet. 

Je dient de Bier & Borrel minimaal 1 dag van tevoren te reserveren en kan elke openingsdag tussen 12:00 en 15:00 uur gereserveerd worden vanaf 2 personen.

35.00 p.p.

TIP: Geef een Bier & Borrel cadeau! Dit kan gemakkelijk met een Bier & Borrel Cadeaubon.

Arrangementen op maat

Koffietafel

Wij zijn het adres voor een verzorgde koffietafel tot 70 personen. Vanuit natuurbegraafplaats Bergerbos, de basiliek of uitvaartcentrum “Tussen de Bergen” in Roermond zijn wij binnen een paar minuten bereikbaar. Bij ons kunt u in alle rust met naasten bij elkaar zitten.

Koffietafel arrangement 1: 2 luxe belegde broodjes/sandwiches p.p., koffie, thee en een stukje vlaai. Prijs per persoon 15.00

Koffietafel arrangement 2: Soepje, 2 luxe belegde broodjes/sandwiches p.p., koffie, thee en een stukje vlaai. Prijs per persoon 17.50

Natuurlijk is het mogelijk om deze arrangementen verder uit te breiden. Mocht je andere wensen hebben, vernemen wij dat uiteraard ook graag. Wij maken dan een offerte op maat.

Catering

Heb je binnenkort een feestje thuis of op je bedrijfslocatie? Wil je met je collega’s of relaties op een andere manier lunchen dan met een standaard broodje of een kop soep op de zaak? Ben je van plan een diner te organiseren? Ook dan kun je Le Carrefour Preuf & Proost inschakelen. Wij verzorgen catering op maat op iedere gewenste locatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Baby shower


Bij Le Carrefour Preuf & Proost helpen we je graag met het organiseren van de perfecte babyshower! Tijdens de babyshower serveren we verschillende gangen aan hapjes zowel hartig, als zoet. De aankleding van de baby shower verzorgen wij in principe niet.  Wel mogen er versieringen opgehangen worden door het gezelschap. Voor meer informatie of vragen over dieet wensen stuur gerust een mailtje naar info@cafelecarrefour.nl. Samen maken we er een onvergetelijke middag van!