Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 geopend

FAQ

Le Carrefour Preuf & Proost staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Hieronder zijn al een aantal veelgestelde vragen beantwoord, ook wel FAQ genoemd.

Als deze er zijn vermelden wij die hier.Tot 20:00 nemen wij bestellingen voor de keuken aan.Dat kan ook! Stuur vrijblijvend een mailtje naar; info@cafelecarrefour.nlHonden, katten en hamsters vinden wij echt wel leuk, maar wij houden graag rekening met iedereen. Daarom zijn ze van harte welkom in het “oude gedeelte” waar natuurlijk ook gewoon gegeten kan worden. In Preuf, het nieuwe gedeelte, houden we het graag huisdiervrij.

Uiteraard! Voor al onze gasten is er FREE-wifi.

Jazeker wij beschikken over een ruim aanbod aan gratis parkeergelegenheid aan de Hoofdstraat in Sint Odiliënberg. 

Wij beschikken over een verschoningstafel in het damestoilet

Op onze menukaart vind je een flink aantal vegetarische of zelfs veganistische gerechten. 

Hier zit ongetwijfeld iets lekkers voor jou tussen!Dat kan! Wij hebben buiten geen oplaadpunten maar wanneer je onze medewerkers vraagt zullen zij jouw accu op de lader leggen.

Helaas bieden wij geen vergaderruimten. Het naastgelegen Landgoed Frysermon biedt deze mogelijkheden wel. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met; vlic.stormdegrave@gmail.com

Yes! Ons menu verandert regelmatig! Ieder seizoen hebben wij een nieuwe kaart.Wij serveren jou met liefde een glaasje kraanwater bij jouw drankje. Hiervoor rekenen wij €1,- Deze euro doneren wij aan stichting KNGF.Bij mooi weer openen wij onze aanbouw en dan kun je ook genieten onder ons overdekte terras. Let op dat je bij de reservering aangeeft of je binnen of buiten wil zitten. Wij doen ons best hier rekening mee te houden, maar kunnen nooit iets garanderen. Mocht het onverhoopt minder weer zijn kunnen wij niet beloven dat er binnen een plekje is. Jazeker versieren mag altijd. Wel worden we hier wel alvorens van op de hoogte gebracht. Neem hiervoor contact met ons op.Natuurlijk doen wij er alles aan om onze gasten van een zo mooi mogelijke avond te laten genieten. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Mocht dit het geval zijn, dan horen we dat graag. Sterker nog, het liefst horen we alles wat beter kan. Alleen zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen en verbeteren. Vraag op het moment even naar de leidinggevende, of stuur op een later tijdstip een e-mail naar info@cafelecarrefour.nl.

Reviews krijgen wij graag!  Dit kan via Google Review of TripAdvisor, hiervan vind je de links onderaan de pagina.Wat leuk dat je ons wilt blijven volgen! Volgen kan op Facebook, Instagram en op onze website. De linkjes naar onze socials vind je onderaan de pagina.

Indien je heftige intoleranties hebt neem dan alvorens met ons contact op dan maken wij een menu op maat speciaal voor jou.Om zeker te zijn van een plekje, raden we je aan om alvorens te reserveren. Dit kan het makkelijkste via ons online reserveringssysteem, hier zie je meteen welke tijden nog beschikbaar zijn. Het is helaas niet mogelijk om via social media te reserveren. Uiteraard kun je ook binnen lopen voor een plekje. Indien je de reservering wilt annuleren vragen wij jou vriendelijk om dit zo tijdig mogelijk telefonisch door te geven. Door jou annulering hoeven wij niet onnodig gasten een nee te verkopen. Je kunt bij ons betalen met de pin of contant. Wij accepteren ook cadeaubonnen. Wij hanteren 1 rekening per tafel. Wel raden wij jullie aan indien je ons met een groep bezoekt gebruik te maken van een Tikki€. Ja. Wij accepteren onderstaande cadeaukaarten. 

  • Le Carrefour Preuf & Proost Cadeaubonnen
  • Diner Cadeau

Een cadeaubon van Le Carrefour Preuf & Proost is hét ideale geschenk voor iedereen die van lekker eten houdt! Deze valt bij je moeder, je grote liefde of zakelijke relatie zeker weten in de smaak! Je kunt een cadeaubon gemakkelijk bestellen via de knop hieronder of je kunt een ingepakte cadeaubon verkrijgen tijdens onze openingstijden bij ons restaurant.Een Le Carrefour Preuf & Proost cadeaubon heeft geen afloopdatum. Je kunt hem dus altijd inleveren.