Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 geopend

FAQ

Le Carrefour Preuf & Proost staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Hieronder zijn al een aantal veelgestelde vragen beantwoord, ook wel FAQ genoemd.

2e Paasdag en 2 Pinksterdag zijn wij geopend

Tot 20:00 nemen wij bestellingen voor de keuken aan.Dat kan ook! Stuur vrijblijvend een mailtje naar; info@cafelecarrefour.nlHonden, katten en hamsters vinden wij echt wel leuk, maar wij houden graag rekening met iedereen. Daarom zijn ze van harte welkom in het “oude gedeelte” waar natuurlijk ook gewoon gegeten kan worden. In Preuf, het nieuwe gedeelte, houden we het graag huisdiervrij.

Uiteraard! Voor al onze gasten is er FREE-wifi.

Jazeker wij beschikken over een ruim aanbod aan gratis parkeergelegenheid aan de Hoofdstraat in Sint Odiliënberg. 

Wij beschikken over een verschoningstafel in het damestoilet.

Op onze menukaart staan vegetarische en  veganistische gerechten. 

 Dat kan! Wij hebben buiten geen oplaadpunten maar wanneer je onze medewerkers vraagt zullen zij jouw accu op de lader leggen.

Helaas bieden wij geen vergaderruimten. Het naastgelegen Landgoed Frysermon biedt deze mogelijkheden wel. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met; vlic.stormdegrave@gmail.com

Yes! Ons menu verandert regelmatig! Ieder seizoen hebben wij een nieuwe kaart.Wij serveren jou met liefde een glaasje kraanwater bij jouw drankje. Hiervoor rekenen wij €1,- Deze euro doneren wij aan stichting KNGF.Wij doen ons uiterste best om met iedereen rekening te houden. Wij kunnen echter niet alles garanderen.Jazeker versieren mag altijd. Wel worden we hier wel alvorens van op de hoogte gebracht. Neem hiervoor contact met ons op.Natuurlijk doen wij er alles aan om onze gasten van een zo mooi mogelijke avond te laten genieten. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Mocht dit het geval zijn, dan horen we dat graag. Sterker nog, het liefst horen we alles wat beter kan. Alleen zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen en verbeteren. Vraag op het moment even naar de leidinggevende, of stuur op een later tijdstip een e-mail naar info@cafelecarrefour.nl.

Reviews krijgen wij graag!  Dit kan via Google Review of TripAdvisor, hiervan vind je de links onderaan de pagina.Volgen kan op Facebook, Instagram en op onze website. De linkjes naar onze socials vind je onderaan de pagina. Ook hebben wij een nieuwsbrief waar je je voor aan kan melden.

Bij dieetwensen is het handig om even contact met ons op te nemen, dan kijken wij naar de mogelijkheden.Je kunt gewoon binnen lopen voor een plekje, maar om er zeker van te zijn raden we je aan om te reserveren.

Indien je de reservering wilt annuleren vragen wij jou vriendelijk om dit zo tijdig mogelijk telefonisch door te geven. Wellicht dat we andere gasten dan nog blij kunnen maken met een plekje.Wij accepteren pin, contant of cadeaubonnen en hanteren één rekening per tafel.

Nee, wij accepteren alleen onze Le Carrefour Preuf & Proost cadeaukaarten

Je kunt een cadeaubon gemakkelijk bestellen via de knop hieronder of je kunt een ingepakte cadeaubon verkrijgen tijdens onze openingstijden bij ons restaurant.Een Le Carrefour Preuf & Proost cadeaubon heeft geen afloopdatum. Je kunt hem dus altijd inleveren.